Arkiv
Kategorier

Ny hemsida lanserad

Publicerad Friday, October 03, 2014 14:43
Vi presenterar stolt vår nya hemsida. Nopro AB har fått ett helt nytt utseende på webben. Den nya hemsidan har vi tagit fram i sammarbete med webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå som alltid sätter användarvänligheten i fokus. Det ska vara lätt att hitta den information du söker och vi hoppas du kan få så mycket information som du önskar. Annars finns vi som vanligt till hands på telefon och mail.

Broschyrfickor

Publicerad Friday, October 03, 2014 14:41
Mässdeltagare spara tid och få snyggare och mer praktisk monter.

Problemet är löst! Vår ide med broschyrfickor som skulle gå att rulla ihop och kunna placeras ovanför och vid sidan av varandra samt låta broschyrer vara kvar i fickorna eller sätta upp på företaget för visning.
 
Nu kan utställaren i lugn och ro förbereda utställningen hemma med att fylla upp med broschyrer i fickorna.
Rulla ihop "montern" och packa rullarna i bilen. Och framme i utställningslokalen rullar man upp ”montrarna” Och hänger upp dem på monterskärmen eller väggen och ägnar sig åt sina kunder...

Broschyrfickorna går även använda till att förvara andra saker än broschyrer exempel tidningar,kataloger, disketter, CD skivor mm och då är det ej endast företag som kan använda dom utan då kan även privatpersoner ha användning av vår ide.